Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.Meer kunst kopen kan in de webshop van www.exto.nl.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Drie tulpen

Drie tulpen

Hoe drie tulpen door de spiegeling in een granieten blad een heel boeket vormen. Fijnschildertechniek op MDF-paneel. Als Certified Art Giclée, gesigneerd, genummerd en met certificaat:  vanaf €  95,00 Schilderij in luxe zwart/zilveren maatwerk baklijst.  
€795,00

Houd stand

Houd stand

Na een dag hard werken, is het dan zo ver: zou het genoeg zijn? Twee jongens wachtend op het wassende water. Helaas, het origineel is reeds verkocht, maar dit schilderij is ook verkrijgbaar als Certified Art Giclée, gesigneerd, genummerd en met certificaat:   Origineel formaat:vanaf  €  125,00  
€125,00

In mijn nopjes

In mijn nopjes

De droom van elke vrouw... Iedere keer als ik langskom, kijkt ze eerst eens naar mijn schoenen. Als de hakken hoog genoeg zijn, volgt de vraag: Mag ik jouw schoenen aan? Ja, natuurlijk! Jammer! Het origineel is verkocht, maar dit schilderij is nog te koop  als Certified Art Giclée, gesigneerd, genummerd, met levenslange garantie en met certificaat:  vanaf  €  95,00  
€95,00

Onschuld

Onschuld

Een kind, opgaand in zijn eigen spel. Alleen hij en de duiven. Vredig en onschuldig. En beschermd. Als Certified Art Giclée, gesigneerd, genummerd en met certificaat:  vanaf   € 150,00 Schilderij inclusief luxe maatwerk lijst.    
€950,00

Lammetje en eenden

Lammetje en eenden

Voorjaarstafereeltje met een vrolijk lammetje en drie achterdochtige woerden. Ze zien het niet helemaal zitten, dat 'ie zo vrolijk aan komt huppelen... Als Certified Art Giclée, gesigneerd, genummerd en met certificaat:  vanaf  € 95,00 Schilderij inclusief bronzen maatwerklijst.  
€495,00

Sleedoorn

Sleedoorn

Voor mij is de Sleedoorn een teken van Gods liefde. De hardheid van de wereld, door God beantwoord met liefde toen Hij naar de aarde kwam om de schuld van de mensen op zich nemen en de straf te dragen. De doorn bedekt met bloesem: de doornenkroon beantwoord met nieuw leven. Als Certified Art-Giclée, gesigneerd, genummerd en met certificaat:  vanaf  €  95,00 Schilderij in luxe bewerkte zilveren maatwerklijst.  
€625,00

Tel je zegeningen of: Wat je deelt wordt vermenigvuldigd

Tel je zegeningen of: Wat je deelt wordt vermenigvuldigd

Wat zie je, waarop wil je de aandacht vestigen, met wie wil je delen, en wát ga je dan delen? Dat zijn de vragen die mij bezig hielden tijdens het schilderen van dit tafereel. Twee meisjes in een zee van gekleurde en minder gekleurde steentjes. Ze delen met elkaar en verzamelen de gekozen steentjes, om ze in alle rust nog eens goed te  bekijken, om er van te genieten en om zich erover te verwonderen.
€2750,00

Venetiaanse Vensters nr. 1

Venetiaanse Vensters nr. 1

De eerste van de serie Venetiaanse Vensters.  Er is bijna geen schilderachtiger plaats dan Venetië: romantisch, historisch, groots, bruisend en bijzonder. Toch valt mijn oog hier ook weer op 'de kleine dingen': prachtige vensters met bloemen en planten. Door de eeuwenoude muren en tralies krijgen deze ramen iets mysterieus. Kijken wij naar binnen, of kijken zij naar buiten? En wat zien wij dan? Of zij? Deze keer heb ik geschilderd met het paletmes, waardoor een bijzondere structuur ontstaat. 
€360,00

Venetiaanse Vensters nr. 2

Venetiaanse Vensters nr. 2

Nummer twee van de serie Venetiaanse Vensters. De stad is eeuwenoud. De muren hebben al veel doorstaan. Toch bieden ze nog steeds een veilig thuis voor de bewoners van nu. De bloemen laten de zorgen en liefde zien, die zij in hun thuis steken. 
€360,00

Venetiaanse Vensters nr 3

Venetiaanse Vensters nr 3

Venster nummer 3. In de rechter bovenhoek van het kozijn zie je het nummer 1153. Als je niet bekend bent met de nummering in de stad, kun je eindeloos zoeken naar het huis. Het is daarbij niet zo belangrijk of je weet in welke straat het huis staat, maar of je weet in welke wijk. In heel Venetie worden de huizen per wijk genummerd, en zo kan het gebeuren, dat er wel 5 verschillende huizen zijn met het adres Calle della Madonna 1153 omdat deze straatnaam in iedere Sestiere (wijk) voorkomt.  Geschilderd met paletmes op canvasboard.
€360,00

Stille Verte

Stille Verte

Holland op zijn mooist: licht, lucht en landen. Mijn bedoeling was, om in dit landschap het gevoel van verte en verstilling weer te geven. 
€395,00

Verwachting

Verwachting

Wat vangt haar aandacht? Is het een geluid? Heeft ze iets gezien? In ieder geval vergeet ze alles om zich heen.  Ik wilde ook de verwachtingen verbeelden, die we van de toekomst kunnen hebben. Alles nog gehuld in nevelen, maar toch kunnen we naar iets uitzien, zonder te weten hoe het gaat worden. Dat blijde verwachten wilde ik hiermee uitbeelden. 
€1250,00

BFF

BFF

Vier vriendinnen, ieder met haar eigen dromen, ideeën en onzekerheden, maar sterk in hun vriendschap. Best Friends Forever? Helaas, het originele schilderij is al verkocht, maar het is nog verkrijgbaar als Certified Art Giclée, handgesigneerd, genummerd, met levenslange garantie en incl. certificaat: vanaf €150,00        
€150,00

De Laatste Nieuwtjes

De Laatste Nieuwtjes

Aan het eind van de dag kwamen ze van verschillende kanten aangelopen: deze bijzondere vrouwen. Voordat de boodschappen werden gehaald, namen ze plaats op de bank tegenover ons en vanuit het niets begonnen ze met elkaar te keuvelen. Het was, alsof ze naadloos verder gingen, waar ze gisteren geeindigd waren. Vier vrouwen, zo verschillend, maar verbonden door hun vriendschap.  Helaas, het origineel is verkocht, maar dit schilderij is verkrijgbaar als Certified Art Giclée, gesigneerd, genummerd en met certificaat:   Origineel formaat vanaf   € 150,00  
€150,00

Winterlandschap

Winterlandschap

Aan het eind van de middag, als de zon al naar de horizon zakt, nog een paar streken zetten. Dit beeld kon wel eens alleen nog een herinnering blijven. Zal er ooit nog eens zo'n winter komen? Of blijft het nostalgie?  Het origineel is verkocht, maar er kunnen maximaal 20 Certified Art Prints van worden gemaakt. Alle met levenslang garantie, nummering en certificaat. Vraag naar de mogelijkheden.  
€95,00

De heer en mevrouw de Haan

De heer en mevrouw de Haan

Dit is Hielke de Haan. Hij is een echt baasje. Zijn hennen weten, wie het voor het zeggen heeft. Hier is hij geportretteerd met een van die hennetjes. En omdat hij zo'n trotse haan is, verdient hij een soort staatsieportret... Als Certified Art Giclée, gesigneerd, genummerd en met certificaat: vanaf  €  95,00 Het schilderij wordt verkocht inclusief lijst.  
€950,00

Verwondering

Verwondering

Verwondering Het raakt me iedere keer wanneer ik kinderen observeer, dat ze met kleine dingen zo gelukkig kunnen zijn. Neem een flesje bellenblaas. Het kost niets, het heeft geen waarde. Voor ons, grote mensen, hebben zeepbellen zelfs een wat negatieve klank, maar voor een kind is het puur geluk. Zonder meer. De kleur van de bellen reflecteert in haar ogen. Het originele schilderij wordt verkocht met luxe zilveren lijst. Ook als Certified Art Giclée te koop, gesigneerd, genummerd en met certificaat:   vanaf     € 150,00    
€750,00

Zondagmiddaguitje

Zondagmiddaguitje

Een vrije middag en heerlijk lenteweer: wat is dan fijner dan een slootje om? Deze zwanenfamilie kwam ik tegen op mijn eigen zondagmiddagwandeling. Als Certified Art Giclée, gesigneerd, genummerd en met certificaat: vanaf  €  95,00 Schilderij inclusief lijst.    
€575,00