Schilderijen met als onderwerp dieren. Vaak zijn het de 'alledaagse' dieren, met soms een exotischer dier dat mij inspireerde tot een schilderij.

uit 2012 tot 2018 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Musje in opdracht

Musje in opdracht

2018

Hoe bijzonder is een gewone mus... Het was een feestje om te schilderen. Zo zie je pas hoe mooi en gedetailleerd zo'n klein alledaags vogeltje eigenlijk is. 

Willem de kater

Willem de kater

2013

De kater Willem, oud en geliefd. Met heel veel plezier geschilderd in opdracht.   

Carolientje

Carolientje

2015

Dit is Carolientje. Een pittig konijnenvrouwtje en geliefd door haar baasje. Geschilderd in opdracht met haar favoriete speelgoed en snoepgoed. Wilt u ook een mooi portret van uw huisdier laten schilderen, vraag dan naar de mogelijkheden.

De heer en mevrouw de Haan

De heer en mevrouw de Haan

2015

Dit is Hielke de Haan. Hij is een echt baasje. Zijn hennen weten, wie het voor het zeggen heeft. Hier is hij geportretteerd met een van die hennetjes. En omdat hij zo'n trotse haan is, verdient hij een soort staatsieportret... Als Certified Art Giclée, gesigneerd, genummerd en met certificaat: vanaf  €  95,00 Het schilderij wordt verkocht inclusief lijst.  

Rindy, een Zwitserse witte Herder

Rindy, een Zwitserse witte Herder

2015

Rindy is een prachtige witte Herder, en een echte familievriend. Ze gaat graag met het hele gezin het bos in om te wandelen en te spelen met de  frisbee. En als iedereen moe is van de dag, houdt zij de wacht.  Portret in opdracht. Wilt u ook een portret laten maken van uw huisdier, vraag naar de mogelijkheden.

Zondagmiddaguitje

Zondagmiddaguitje

2015

Een vrije middag en heerlijk lenteweer: wat is dan fijner dan een slootje om? Deze zwanenfamilie kwam ik tegen op mijn eigen zondagmiddagwandeling. Als Certified Art Giclée verkrijgbaar in de webshop.  

Lammetje en eenden

Lammetje en eenden

2012

Voorjaarstafereeltje met een vrolijk lammetje en drie achterdochtige woerden. Ze zien het niet helemaal zitten, dat 'ie zo vrolijk aan komt huppelen... Inclusief maatwerk lijst. In de webshop ook als Certified Art Giclée verkrijgbaar.