Schilderijen met verschillende onderwerpen.

uit 2012 tot 2019 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Tel je zegeningen of: Wat je deelt wordt vermenigvuldigd

Tel je zegeningen of: Wat je deelt wordt vermenigvuldigd

2019

Wat zie je, waarop wil je de aandacht vestigen, met wie wil je delen, en wát ga je dan delen? Dat zijn de vragen die mij bezig hielden tijdens het schilderen van dit tafereel. Twee meisjes in een zee van gekleurde en minder gekleurde steentjes. Ze delen met elkaar en verzamelen de gekozen steentjes, om ze in alle rust nog eens goed te  bekijken, om er van te genieten en om zich erover te verwonderen. In de webshop verkrijgbaar als Certified Art Giclée.

Verwachting

Verwachting

2017

Wat vangt haar aandacht? Is het een geluid? Heeft ze iets gezien? In ieder geval vergeet ze alles om zich heen.  Ik wilde ook de verwachtingen verbeelden, die we van de toekomst kunnen hebben. Alles nog gehuld in nevelen, maar toch kunnen we naar iets uitzien, zonder te weten hoe het gaat worden. Dat blijde verwachten wilde ik hiermee uitbeelden. 

De Laatste Nieuwtjes

De Laatste Nieuwtjes

2016

Aan het eind van de dag kwamen ze van verschillende kanten aangelopen: deze bijzondere vrouwen. Voordat de boodschappen werden gehaald, namen ze plaats op de bank tegenover ons en vanuit het niets begonnen ze met elkaar te keuvelen. Het was, alsof ze naadloos verder gingen, waar ze gisteren geeindigd waren. Vier vrouwen, zo verschillend, maar verbonden door hun vriendscha Het origineel is verkocht.  In de webshop verkrijgbaar als Certified Art Giclée.  

BFF

BFF

2016

Vier vriendinnen, ieder met haar eigen dromen, ideeën en onzekerheden, maar sterk in hun vriendschap. Best Friends Forever? Origineel verkocht. Certified Art Giclée in de webshop verkrijgbaar.        

Onschuld

Onschuld

2012

Een kind, opgaand in zijn eigen spel. Alleen hij en de duiven. Vredig en onschuldig. En beschermd. Schilderij inclusief luxe maatwerk lijst. In de webshop verkrijgbaar als Certified Art Giclée.     

Verwondering

Verwondering

2015

Verwondering Het raakt me iedere keer wanneer ik kinderen observeer, dat ze met kleine dingen zo gelukkig kunnen zijn. Neem een flesje bellenblaas. Het kost niets, het heeft geen waarde. Voor ons, grote mensen, hebben zeepbellen zelfs een wat negatieve klank, maar voor een kind is het puur geluk. Zonder meer. De kleur van de bellen reflecteert in haar ogen. Het originele schilderij wordt verkocht met luxe zilveren lijst. In de webshop als Certified Art Giclée te verkrijgen.  

Houd stand

Houd stand

2013

Na een dag hard werken, is het dan zo ver: zou het genoeg zijn? Twee jongens wachtend op het wassende water. Origineel verkocht. Kijk voor een Certified Art Giclée in de webshop.  

In mijn nopjes

In mijn nopjes

2013

De droom van elke vrouw... Iedere keer als ik langskom, kijkt ze eerst eens naar mijn schoenen. Als de hakken hoog genoeg zijn, volgt de vraag: Mag ik jouw schoenen aan? Ja, natuurlijk! Jammer! Het origineel is verkocht, maar dit schilderij is nog te koop  als Certified Art Giclée, gesigneerd, genummerd, met levenslange garantie en met certificaat:  vanaf  €  95,00