Galerie

Schilderijen met verschillende onderwerpen.

uit 2012 tot 2020 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Verbeelding

Verbeelding

2020

Verbeelding Laat ze gaan en laat ze komen Al je gedachten en dromen Maak je plannen, wens je wensen Zonder muren, zonder grenzen Laat ze zweven op de wind Met de verbeelding van een kind In opdracht geschilderd.

Tel je zegeningen of: Wat je deelt wordt vermenigvuldigd

Tel je zegeningen of: Wat je deelt wordt vermenigvuldigd

2019

Wat zie je, waarop wil je de aandacht vestigen, met wie wil je delen, en wát ga je dan delen? Tevens verkrijgbaar als Certified Art Giclée.

Verwachting

Verwachting

2017

Wat vangt haar aandacht? Is het een geluid of heeft ze iets gezien? Of wacht ze op iets of iemand? In ieder geval vergeet ze alles om zich heen.   

De Laatste Nieuwtjes

De Laatste Nieuwtjes

2016

Aan het eind van de dag kwamen ze van verschillende kanten aangelopen: deze bijzondere vrouwen. Het was, alsof ze verder gingen, waar ze gisteren gebleven waren. Vier vrouwen, zo verschillend, maar verbonden door hun vriendschap. Verkrijgbaar als Certified Art Giclée.  

BFF

BFF

2016

Vier vriendinnen, ieder met haar eigen dromen, ideeën en onzekerheden, maar sterk in hun vriendschap. Best Friends Forever? Verkrijgbaar als Certified Art Giclée.        

Onschuld

Onschuld

2012

Een kind, opgaand in zijn eigen wereld. Vredig en onschuldig. En beschermd. Tevens verkrijgbaar als Certified Art Giclée.     

Verwondering

Verwondering

2015

Kinderen kunnen met kleine dingen zo gelukkig zijn. Een flesje bellenblaas bijvoorbeeld kost niets en heeft geen waarde. Zeepbellen hebben spreekwoordelijk zelfs een negatieve klank, maar voor een kind is het puur geluk.  Tevens verkrijgbaar als Certified Art Giclée.  

Houd stand

Houd stand

2013

Na een dag hard werken, is het dan zo ver: zou het genoeg zijn? Verkrijgbaar als Certified Art Giclée.  

In mijn nopjes

In mijn nopjes

2013

De droom van vele vrouwen, groot en klein... Verkrijgbaar als Certified Art Giclée.