Galerie

Schilderijen met verschillende onderwerpen. Altijd onderwerpen die mij raken. Vaak is het thema 'interactie'.

uit 2012 tot 2021 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Zelfstandigheid

Zelfstandigheid

2021

Emilia. Haar concentratie en focus grepen mijn aandacht.    Verkocht. 

Tel je zegeningen of: Wat je deelt wordt vermenigvuldigd

Tel je zegeningen of: Wat je deelt wordt vermenigvuldigd

2019

Wat zie je, waarop wil je de aandacht vestigen, met wie wil je delen, en wát ga je dan delen? Tevens verkrijgbaar als Certified Art Giclée. Inclusief lijst.

Verwachting

Verwachting

2017

Wat vangt haar aandacht? Is het een geluid of heeft ze iets gezien? Of wacht ze op iets of iemand? In ieder geval vergeet ze alles om zich heen.  Inclusief lijst

De Laatste Nieuwtjes

De Laatste Nieuwtjes

2016

Aan het einde van de middag nog even de dag doornemen. Hoe lang zullen ze dit nog kunnen doen?  Het origineel is verkocht. Het schilderij is verkrijgbaar in een kleine oplage als Certified Art Giclée, genummerd en gesigneerd.

BFF

BFF

2016

Vier vriendinnen, ieder met haar eigen dromen, ideeën en onzekerheden, maar sterk in hun vriendschap. Best Friends Forever? Het originele schilderij is verkocht. Verkrijgbaar als Certified Art Giclée.        

Onschuld

Onschuld

2012

Een kind, opgaand in zijn eigen wereld. Vredig en onschuldig. En beschermd. Inclusief lijst.   Tevens verkrijgbaar als Certified Art Giclée.     

Verwondering

Verwondering

2015

Kinderen kunnen met kleine dingen zo gelukkig zijn. Een flesje bellenblaas bijvoorbeeld kost niets en heeft geen waarde. Zeepbellen hebben spreekwoordelijk een negatieve klank, maar voor een kind is het puur geluk.  Inclusief lijst. Tevens verkrijgbaar als Certified Art Giclée.  

Giclée Houd stand

Giclée Houd stand

2013

Na een dag hard werken, is het dan zo ver: zou het genoeg zijn? Het originele schilderij is verkocht.   Verkrijgbaar als Certified Art Giclée.  

In mijn nopjes

In mijn nopjes

2013

De droom van vele vrouwen, groot en klein... Het originele schilderij is verkocht.   Verkrijgbaar als Certified Art Giclée.  

Verbeelding

Verbeelding

2020

Verbeelding Laat ze gaan en laat ze komen Al je gedachten en dromen Maak je plannen, wens je wensen Zonder muren, zonder grenzen Laat ze zweven op de wind Met de verbeelding van een kind In opdracht geschilderd.